Netlens

Netlens är en linsbutik som har funnits på nätet sedan 2005 och som har låga priser och snabba leveranser. Hos Netlens kan du inte bara köpa linser utan även glasögon och solglasögon.

Priser

Netlens har mycket konkurrenskraftiga priser. Du kan utan problem köpa månadslinser som räcker i ett år för bara 800 kr, och endagslinser för drygt 300 kr/mån. Det är mycket billigare än hos optikern. Dessutom har Netlens en prisgaranti vilket innebär att om du hittar ett lägre pris någon annanstans matchar Netlens det priset. Det är riktigt bra.

Sortiment

Netlens sortiment kan man verkligen inte klaga på. Här finns alla kända linsmärken som till exempel Air Optix, Acuvue, Eye Q, Biomedics och PureVision, samt en massa andra kvalitetsmärken. Här hittar du endagslinser, veckolinser, månadslinser, dygnetruntlinser, toriska linser, progressiva linser och färgade linser samt glasögon, solglasögon, linsvätskor och ögondroppar.

Användarvänlighet

Det är mycket lätt att hitta exakt den lins man söker på Netslens hemsida. Redan på förstasidan får du tips på några av marknadens bästa linser och hittar genvägar direkt till de populäraste linskategorierna. Annars är det bara att navigera rätt via menyn högst upp på sidan. Hos Netlens hittar du även en uppsjö av linsrecensioner som är gjorda av kunderna själva. Det är ett stort plus tycker vi på linser-på-nätet.se. Netlens vet verkligen hur man som smidigast säljer linser på nätet och gör det lätt för besökarna.

Betalning, frakt och leveranstid

Betalning. Du kan betala med Visa, Mastercard eller på faktura.

Fraktavgift. Fraktavgiften är på 39 kr.

Leveranstid. 40 % av beställningarna postas redan samma dag, 30 % postas nästkommande dag och 25 % postas inom 2 – 4 dagar.

Slutsats

Vi på liner-på-nätet.se kan varmt rekommendera Netlens för dig som vill handla dina linser på nätet. Priserna är låga, leveranstiden är helt acceptabel och hemsidan är mycket lättnavigerad. Vi ger också Netlens ett stort plus för sin lägstaprisgaranti som gör att du aldrig riskerar att betala för mycket för dina linser.