Lenson

LensOn har funnits på nätet sedan 2004 och har fått utmärkelsen ”Årets e-handlare” sex år i rad och är LensOn certifierad av Trygg e-handel vilket inte säger så lite om hur hög nivå LensOn håller. Dessutom levereras 95 % av LensOns linser inom 24 timmar och du har alltid 90 dagars returrätt, vilket är ett stort plus. LensOn samarbetar också med massor av optiker runt om i landet som kan ge dig en billig synundersökning om du skulle behövas.

Gå till LensOn: www.lenson.se

Priser

LensOn har riktigt låga priser, inget snack om saken. Deras priser står sig väl i konkurrensen med andra butiker som säljer linser på nätet. Du kan till exempel köpa månadslinser för båda ögonen för cirka 400 kr/halvår och endagslinser för 300 kr/mån och det är riktigt billigt.

Sortiment

Trots att LensOn har riktigt låga priser säljer de bara kvalitetslinser. Här hittar du alla märken som du hittar hos optikern samt många andra linsmärken, det finns ingen optiker som har ett sånt stort soritment som LensOn. Om du aldrig har handlat linser på nätet tidigare kommer du garanterat att hitta din linssort här. Här finns endagslinser, veckolinser, månadslinser, dygnetruntlinser, toriska linser, progressiva linser, bifokala linser, färgade linser samt linsvätskor, ögondroppar och andra linstillbehör. Du kan även handla solglasögon och glasögon hos LensOn.

Användarvänlighet

LensOns sajt är mycket lättnavigerad. Om du till exempel är ute efter en månadslins klickar du på ”månadslinser” så listas LensOns alla månadsliner. Du kan sortera linserna efter produktnamn eller tillverkare som gör det enkelt för dig att hitta den lins du är ute efter.

Betalning, fraktavgift och leveranstid

Betalning. Korbetalning med VISA, Mastercard och Eurocard samt direktbetalning och betalning per faktura.

Fraktavgift. Sedvanliga 39 kr.

Leveranstid. 95 % av LensOns linser levereras inom 24 timmar. Endast om du har en ovanlig lins eller en lins som mot förmodan är slut i lagret tar det längre tid.

Slutsats

LensOn är en utmärkt linsbutik som har ett mycket stort sortiment av linser och gott om tillbehör. Hemsidan är lättnavigerad, priserna låga och leveranstiden snabb. Det finns inget som vi på linser-på-nätet.se saknar hos LensOn.